Gabriella Ullberg Westin väljer Bokfabriken för sin nya spänningsserie

Den hyllade spänningsförfattaren Gabriella Ullberg Westin, som sålt över 250 000 böcker i Sverige och finns utgiven i sex länder, väljer Bokfabriken för sin nya serie.

– Jag ser så otroligt mycket fram emot att få utveckla mitt nya spänningsuniversum med Bokfabriken. De har visat stort intresse för mitt författarskap och mina ambitioner. De har styrka och vass kompetens i alla led och jag ser otroligt mycket fram emot det vi kan utveckla tillsammans, säger författaren Gabriella Ullberg Westin.

Den nya Mira Salo-serien har planerad lansering sommaren 2025. Bokens innehåll och handling är ännu hemligt, men precis som i Gabriellas tidigare böcker kan läsarna förvänta sig fartfylld spänning och trovärdiga karaktärer.

– Gabriella Ullberg Westins välskrivna bladvändare utmärker sig i spänningsgenren. Jag är enormt glad att få fortsätta vårt fina samarbete och välkomna henne till Bokfabriken, säger förläggare Johanna Rydergren.

– Gabriella Ullberg Westin skriver högklassig spänning som tilltalar läsare både i Sverige och utomlands, med förläggaren Johanna Rydergren och Bokfabriken i ryggen kan vi förvänta oss något som får läsarnas nerver att vibrera extra, säger agent Maria Enberg.