Varmt välkommen Frida till Bokfabrikens blogg!

Vi vill hälsa bibliotekarien och bookfluencern Frida Strömwall varmt välkommen till Bokfabrikens blogg. Frida har arbetat som bibliotekarie i snart fyra år, både på skolbibliotek och folkbibliotek. Nu har vi förmånen att få ha Frida som gäst på vår sida och vi träffade Frida för en liten mini-intervju. 

 Vad läser du helst?

  • Jag läser helst deckare, romaner och biografier.

Vilken är den favoritbok genom tiderna?

  • Favoritbok, det är så svårt. Som barn var Tordyveln flyger i skymningen en stor favorit. Jag läser fortfarande den en gång om året och älskar den fortfarande. Men vilken vuxenbok ska jag välja? Jag är nyfrälst Klas Östergren-fan, så kanske något av honom. Sedan älskade jag Terapeuten av Helene Flood tack vare det makalösa slutet. Sedan blev jag väldigt berörd av Vårfrost av Anna Ehn som jag har läst otaliga gånger. 

Lyssna eller läsa?

  • Jag lyssnar inte på böcker, jag har alltid tyckt att det är lite som att fuska eftersom det inte krävs någon ansträngning. Så jag läser alltid, både fysiska böcker och e-böcker. 

Låna eller köpa?

  • Jag lånar inte så mycket som jag borde, utan köper hellre böcker. 

Missa inte Fridas första blogginlägg om biografier du måste läsa! Du hittar det här: https://www.bokfabriken.se/fem-biografier-du-inte-far-missa/