Stranden nominerad till Crimetime Award!

ANNA BREITHOLTZ MONSÉN är nominerad till CRIMETIME AWARD Årets deckardebut för Stranden!

Juryns motivering:

En trendkänslig kombination av spänning och feelgood som skickligt binder ihop nutid med 80-tal. Detta är en debut med klös och charm, samt en väl avvägd blandning av drama och underhållning. Vi gillar de färgstarka karaktärerna och ser fram emot att följa dem i den serie vi känner oss övertygade om att författaren lagt en stabil grund för med den här boken. ”

Stranden har tagit deckar-Sverige med storm och redan sålts i över 30 000 exemplar. Den har hyllats av bland andra Dagens Nyheter och Deckarpanelen i TV4 Nyhetsmorgon.

Stranden utspelar sig både i nutid och 1988 och i centrum står ett cold case i den fiktiva kustorten Sandinge i Skåne. Dit kommer ex-polisen och livvakten Lina Lantz efter att ha ärvt ett gammalt hus. 

Hon siktar på att starta om sitt liv med sina katter. Men när en ung man hittas mördad på stranden dras Lina motvilligt in i en utredning som leder henne tillbaka till händelserna 1988.

Det är första delen i Anna Breitholtz Monséns serie om Lina Lantz och hennes egensinniga morfar i Sandinge.

Anna Breitholtz Monsén flyttade från Stockholm till Ängelholm och satsade på sin dröm om att skriva böcker.

Från och med 1 september kan man rösta på sin favorit på en röstningssida hos Bokmässan. Röstningen pågår till 19 september. Folkets röster räknas som en juryröst. Vinnaren presenteras och får ta emot priset på Crimetime by Night som äger rum på lördag 25 september på Bokmässan i Göteborg. 

Rösta här: https://bokmassan.se/nominerad…