Nu är det klart att Patrick Ekwall fortsätter som spänningsförfattare!

Efter succén med debutromanen Kattfisken så är det nu klart att Patrick Ekwall kommer släppa en uppföljare med Frankie Larsson i huvudrollen under hösten 2024.


”Först och främst är jag fullständigt tagen av den fantastiska respons som Kattfisken fått. Det hade jag knappt ens vågat drömma om. Så snart jag kände läsarnas starka stöd kände jag att jag ville göra en uppföljare, och när möjligheten dök upp tvekade jag inte att tacka ja! Nu känner jag mig som författare på riktigt”, 
säger Patrick Ekwall.

Patrick Ekwall romandebuterade med Kattfisken efter fyrtio år i sportjournalistikens tjänst och boken har både hyllats av författarkollegor och älskats av läsare och lyssnare. En riktig bladvändare fylld till brädden med spänning och underbart drastiskt tecknade fiktiva karaktärer blandat med en del autentiska personer från Stockholms kändisvärld.

”Det är med stor glädje jag ger mig in Frankie Larssons värld igen och jag kan lova en väldigt spännande, rolig och aktuell spänningsroman. Jag skriver så att pennan glöder och jag älskar det!” säger Patrick Ekwall.

Inspiration hittar Patrick Ekwall i sitt eget yrkesliv som tagit honom över hela världen, från uppväxten i ett malmöitiskt miljonprogram till möten med världens största. Men också från den viktiga vardagen som pappa.

”Patrick är med sin energi och sin glädje en formidabel tillgång för Bokfabriken, och som dessutom har den där sällsynta talangen att få berättelsen att verkligen flyga fram över sidorna. Vi är så glada att Patrick vill bjuda på ännu fler äventyr i världsklass tillsammans med oss!” säger Oskar Törnström, förläggare på Bokfabriken.