Chris Berg till Bokfabriken

Hans senaste boksläpp Draksådd har blivit en stor succé med över 25 000 sålda exemplar. Nu tar Chris Berg serien om Rickard Häll vidare hos Bokfabriken. Han skriver också en helt ny serie: Varghund som inleds med Vargblod.

”Jag är oerhört glad över att få teckna avtal med Bokfabriken och ser fram emot att med deras hjälp ta nästa steg i mitt författarskap”, säger Chris Berg.

Första boken i Varghund-serien, Vargblod, har planerad utgivning vår eller sommar 2023.

Med serien tar Chris Berg ett nytt grepp om thrillergenren och skapar en värld där action varvas med det mänskliga.

Episkt berättad spänning som drar åt det filmiska.

Nästa Rickard Häll-bok har planerad utgivning i slutet av 2023. I samma veva kommer också den första boken om Rickard, Gråzon, ges ut i ny digital tappning.

Rickard Häll är före detta specialförbandsoperatör och numera konsult vid ett svenskt säkerhetsföretag och böckerna om honom är gastkramande thrillers i militär- och underrättelsemiljö.

”Chris Bergs författarskap präglas av dramaturgisk skicklighet, tempo och mänsklighet i form av igenkänning. Vi är mycket stolta och glada över att få förvalta det vidare, både med den helt nya serien Varghund samt i den redan omåttligt populära serien om Rickard Häll”, säger Jakob Nilsson, förläggare på Bokfabriken.

Fotograf pressbild: Joakim Hall