Bokfabriken har två finalister i Storytel Awards

Det ska vara en Bokfabriken-författare om ljudbokslyssnarna får välja. Förlaget har finalister i båda de tunga kategorierna “Roman” och “Spänning” i Storytel Awards, framröstade av lyssnarna själva.

Christina Larssons ”Ta ingen skit, Ann-Britt” har röstats fram som en av tre finalister i kategorin ”Roman” i Storytel Awards 2021.
– Jag är överlycklig och väldigt stolt, säger hon.

Sammy Jeridis ”Ghettokungen” har röstats fram som en av tre finalister i kategorin ”Spänning”.

– Jag är så lycklig! Glädjen och tacksamheten rusar ikapp Från hjärtat: Tusen, tusen tack till dig som lyssnat på boken och lika stort tack till dig som röstade. Hjärtligt tack till Bokfabriken som trodde på mitt manus och slutligen riktar jag ett stort tack till mig själv. Jag slutade aldrig tro på min kapacitet. Det fick mig att förverkliga en av mina drömmar, säger han.

Av finalisterna utser en jurygrupp vinnarna, som kommer att presenteras 29 april på Storytel Awards digitala gala.