Menu

Vår hund Oogy, pocket

Larry Levin

Det var något med Oogy som gjorde honom speciell. Kanske var det att han saknade ett öra, kanske hans asymmetriska ansikte eller hans ivriga, energiska sätt att komma oss till mötes.

Vad det än var, lyckades han övertyga Larry Levin och hans två söner, Dan och Noah, att adoptera honom och ta med honom hem samma dag. En olycksalig, ful valp som hade använts som "bait dog" för träning av kamphundar, men mirakulöst överlevt efter att polisen hittat honom blodig och sönderbiten. Vanligtvis avlivar man hundar som denna, men av någon anledning opererades istället valpen och kunde så småningom få ett nytt liv hos familjen Levin. Namnet valpen fick var Oogy - en kärleksfull uttalsvariant av ordet "ugly".

Röster i media om Vår hund Oogy
"En fantastisk historia om en oförglömlig hund. Gör plats i ditt hjärta, för du kommer bli förälskad i Oogy. Och i denna bok."
Gary David Goldberg, skapare av Fem i familjen och författare av boken Sit, Ubu, Sit

"Oogys historia bekräftar det Dewey lärt mig att ett djur, även om det är skadat och på alla sätt uträknat, kan sprida otroligt mycket glädje då det hamnar i en kärleksfull familj."
Vicki Myron, författarinna till Bibliotekskatten Dewey

"Varmt rekommenderad till alla som behöver inspiration, vilket ju ALLA behöver."
Library Journal

"Hjärtevärmande."
Publisher's Weekly

"Oogy är en oväntad historia, full av överraskningar och egenheter. Den är till brädden fylld med kärlek och de möjligheter som livet ger."
Dog Fancy Magazine


ISBN: 978-91-87301-92-6, översättning: Ann Margret Forsström, omslag: Matt Le Bon och Brahme Ark & Form

Ges även ut som ljudbok. Uppläsare: Torsten Wahlund

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.