Menu

Warriors: Ut i det vilda

Erin Hunter

"Endast eld kan rädda vår klan."

Profetian är mystisk, men klanledaren Blåstjärna litar på budskapet från förfäderna. Hotet mot katterna i Åskklanen växer sig nämligen starkare för varje dag som går.

I generationer har de fyra kattklanerna delat upp skogen enligt lagarna som deras förfäder en gång stiftat. Men tiderna förändras och alla respekterar inte längre kodexen som styr krigarkatternas liv. Samtidigt blir den lömska Skuggklanen alltmer aggressiv och stolta krigare dör i de våldsamma striderna mellan klanerna.

En dag vågar sig den nyfikna huskatten Rost ut i skogen och han dras omedelbart in i kampen. Men klarar en vanlig huskatt det hårda livet bland vildkatterna? Har han styrkan att överleva när han beger sig ut i det vilda?

Hjältemod, vänskap, maktkamper och svek – krigarkatternas hårda liv fascinerar läsare över hela världen. Warriorsböckerna har blivit en jättesuccé med över 20 miljoner sålda exemplar.

Ut i det vilda är första boken i Warriors-serien (Första profetian, bok 1). Fortsättning följer i Eld och is. Böckerna är skrivna av Erin Hunter.


ISBN: 978-91-76292-77-8, översättning: Lena Olsson, Omslag: HarperCollins Children's Books & Malin Hansson

Ges även ut som ljudbok.

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.